A 16. Ázsiai Hálózat a Minőségért (ANQ) kongresszust 2018. szeptember 19-20-án, a kazahsztáni Almatiban rendezték meg. A Buffalo Machinery számára megtiszteltetés volt, hogy átvehette az Ázsiai Kiválóság a Minőségi Gyakorlatban (ARE-QP) elnevezésű díjat.

A 2002-ben alapított ANQ Ázsia vezető,nem kormányzati regionális szervezete, amelynek célja a tudomány és a technológia fejlődésének elősegítése, az ipar fejlesztése és az életminőség javítása.

Az ARE-QP díj a minőségirányítás, a személyzeti menedzsment, a társadalmi felelősségvállalás és a termékminőség terén elért kiemelkedő eredmények alapján jár. Azok az ázsiai szervezetek kapják ezt a díjat, akik nemzetközi sikereket érnek el.

A 2002 évi megalapítás óta az ANQ éves kongresszusa hatékony és kiemelkedő platformmá vált Ázsiában, ami a küldöttek számára ingyenes hozzáférést biztosít a sikeres ötletek és tapasztalatok cseréjéhez, melyeket a saját szervezetünkben később kamatoztathatnak. A kongresszus alatt, Iris Chen, a Buffalo Machinery marketing menedzsere, a szervezet képviselőjeként megosztotta a TQM végrehajtásával kapcsolatos tapasztalatait. Chen asszony demonstrálta a vállalatirányítás színvonalas működését és ismertette azokat a tapasztalatokat, amivel Buffalo egyre inkább egy olyan vállalattá válik, ami következetesen az ügyfeleknek és a szabályozási követelményeknek megfelelő termékeket és szolgáltatások állít elő.

Az ARE-QP díj figyelemre méltó és egyedülálló pontot jelent a Buffalo Machinery folyamatos minőségfejlesztési folyamatában. Az ANQ elismerte a teljes minőségirányítás érdekében tett erőfeszítéseket, a Buffalo ezzel további motivációt kapott és továbbra is alkalmazza a modern menedzsment eszközöket a vállalati versenyképesség fokozása érdekében.