A Buffalo örömmel jelentette be, hogy 5-tengelyes terméke nemrég elnyerte a legújabb, a tajvani kiválósági díjat. Ez a legújabb elismerés, az öt különböző szempontnak kiválóan megfelelő, AXILE G8 gantry típusú, 5-tengelyes függőleges megmunkálóközpont után járt.

A tajvani kiválósági díjat a Gazdasági Minisztérium (MOEA) és a Tajvan Külkereskedelmi Fejlesztési Tanácsa (TAITRA) ítéli oda elsősorban annak érdekében, hogy ösztönözze a tajvani ipart az innováció fejlesztésére és alkalmazására, illetve a termékekbe átültetésére és arra, hogy az iparági résztvevők értéket teremtsenek. A díj a termékek K + F, design, minőség és marketing terén kiemelkedő minőséget szimbolizálja. A 2019-es versenyben összesen 1127 termék vett részt, melyek közül 472 termék nyerte el a tajvani kiválósági díjat.

A Buffalo díjnyertes AXILE G8 nagy sebességű 5-tengelyes megmunkálóközpontja az Industry 4.0 gyártási környezethez készült. Magában hordozza a Buffalo szabadalmaztatott SMT (intelligens megmunkálási technológia) és ART (AXILE megbízhatósági technológia) integrációját, melyek együttesen nyújtanak segítséget a magasabb szintű pontosság, megbízhatóság elérésében és lehetővé teszik a karbantartási költségek minimális szinten tartását és kiszámíthatóságát.

Az AXILE G8 kialakítás olyan, hogy megfeleljen a különböző iparágak – például a fröccsöntőszerszám gyártás, a repülőgépipar, az autóipar és az orvosi eszköz gyártás – minőségi követelményeinek; gantry típusú kialakítása robusztus szerkezetet biztosít a legkedvezőbb megmunkálási körülmények eléréséhez, bonyolult munkadarabok megmunkálásakor.

Az AXILE G8 folyamatosan különféle teszteket végez és adatokat gyűjt az alkalmazás további elemzése, kutatása és fejlesztése érdekében, a Ipar 4.0 követelményeinek teljesítése, valamint a gép megbízhatóságának és minőségének javítása érdekében. Ezért a Buffalo egy olyan innovatív technológiát kínál, ami nemcsak a termelékenységet és a pontosságot növeli, hanem a kulcsfontosságú alkatrészeket és az adatgyűjtést is valós időben figyelemmel kíséri, és azonnali visszajelzést ad a gép állapotáról és az adatok elemzéséről, a gépelemek élettartamának becslése, valamint a gyártási folyamat irányíthatósága érdekében. Az AXILE G8 intelligens gyártórendszerekbe integrálható, alkalmas emberi beavatkozási nélküli, folyamatos (24/7) automatikus működésre, nem várt állásidők nélkül.

A vállalat számára nagy megtiszteltetés jelentett a díj odaítélése. Ipar 4.0 termékeket- és szolgáltatásokat nyújtó, következetesen a kiválóság elérésére törekvő vállalatként, a Buffalo továbbra is csúcskategóriás gépeket és a legjobb szolgáltatásokat nyújtja az ügyfelek támogatása, a bevétel növelése és a költségek csökkentése érdekében.