Folytatva az AXILE hivatalos januári bevezetését a kínai csúcskategóriás gépek piacára, a Buffalo összes országbeli forgalmazója ismételten összegyűlt a 2018-as pekingi CIMES kiállításon, hogy új üzleti lehetőségeket teremtsen.

A kiállítás idei témájához alkalmazkodva a Buffalo kiemelte az AXILE Ipar 4.0 innovatív megoldásait, a gépek nagy sebességű és pontosságú gyártási képességeit, valamint bemutatta nagy teljesítményű 3 és 5 tengelyes megmunkálóközpontjait. Az Ipar 4.0 kompatibilis, intelligens szimultán 5 tengelyes megmunkálóközpont nagy sebességű 15.000 és 20.000 ford./perc teljesítményű beépített orsóval, illetve 600 mm (G6) és 800 mm (G8) átmérőjű forgóasztallal rendelkezik. A gépek ezen tulajdonságai lehetővé teszik, hogy különböző méretű prizmatikus munkadarabok mind az öt oldalát egy beállítás alatt meg lehessen munkálni.

A Buffalo standja a 2018-as CIMES kiállításon igen nagy figyelemnek örvendett. Látogatók százai érkeztek hozzánk, első kézből tájékozódva arról, hogy milyen intelligens gépeket kínálunk számukra. Az érdeklődők az AXILE intelligens technológia egyediségére és sokféleségére fókuszáltak. Többen érdeklődtek affelől, hogy az AXILE kompatibilis-e az Ipar 4.0 követelményeivel, valamint sokakat lenyűgözött a gépek formatervezése. Az AXILE Ipar 4.0 megoldás, az ART és az SMT bemutatásával, a látogatók bepillantást nyerhettek abba, hogy az AXILE sorozat hogyan segítheti a felhasználókat az intelligens gyártás hatékonyságának és rugalmasságának fejlesztésében. A kiállításon a kínai mechanikai és ipari szakértőkből álló csoportok is ellátogattak a Buffalo standjához, nagyra értékelve az általunk nyújtott innovatív megoldásokat.

Ezzel egyidejűleg a Microcut HM-RT is bemutatásra került, különösképp a kínai nehézipar figyelmébe ajánlva. Ezt a nagy sebességű, horizontális maróművet rendkívüli pontosság és masszív felépítés jellemez, mely vízszintes megmunkálási tartományát még rugalmasabbá és kiterjedtebbé teszi.

A Buffalo évek óta finomítgatja szerepét a kínai szerszámgép piacon, így napjainkra már jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a helyi viszonylatokban. A 2018-as CIMES kiállításon való megjelenéssel sok potenciális felhasználót értünk el, és jövedelmező beszélgetéseket folytattunk le disztribútorokkal. Érdemes megmelíteni, hogy a Microcut fúró-marógépet nagy számban keresték fel a kiállításon, mely tartósan kiemelt pozíciót jelez a kínai szerszámgépek piacán.