ART TM IPAR 4.0

AXILE Megbízhatósági Technológia

Az elmúlt években a termelési folyamatokban egyre több területen használtak a hálózatba kapcsolt, egymással kommunikálni tudó, sok esetben döntésképes eszközöket.
Azaz az ipari termelés területén is elindult egy az információs technológia és az automatizálás egyre szorosabb összefonódását biztosító technológiai forradalom.

Az AXILE megoldása az Ipar 4.0 minden kihívásaira az ART TM technológia.

Elképzelésünk szerint a gyártásról, mint szolgáltatásról kell gondolkodni, ahol a gép teljesítményéért fizetnek a felhasználók.
Ezért szükséges azt folyamatosan a legoptimálisabban kihasználni és biztosítani annak zökkenőmentes működését.
A gép gyártásra közvetlenül (pl. főorsó), vagy közvetve (öntvény váz) kihatással lévő fő elemeire érzékelők kerülnek, melyek összegyűjtik a fontosabb adatokat – mint például a rezgést, gyorsulást vagy hőmérsékletet -, hogy lehetővé váljon a megmunkálási körülmények valós idejű megfigyelése.
A gép teljes körű diagnosztikájának és BIG DATA elemzésének lehetőségével a rendszer be tud avatkozni a gép teljesítmény optimalizálásába, a felhő alapon működtetett online termelési és gép adatok elérésével valós idejű információkat nyújt, és a folyamatos működés érdekében előrelátó karbantartással, az ART technológia magas megbízhatóságú termékeket nyújt, melyek folyamatosan eleget tesznek az ügyfelek igényeinek.

Többet szeretne megtudni az ART TM IPAR 4.0 rendszerről?

Kérjen további információkat ügyfélszolgálatunktól!