27-es csarnok, A46-os stand – jöjjön el és találkozzon az AXILE vállalattal a kiállításon, 2017. szeptember 18-23. között.

Négy év után ismét közeleg az EMO 2017 szerszámgép ipari kiállítás, ami szeptember 18-án a németországi Hannoverben kerül megrendezésre. Az EMO 2017 témája az „Intelligens gyártáshoz kapcsolódó rendszerek”. Mivel ez a világ vezető kereskedelmi bemutatója és az üzletág legnagyobb különlegessége minden évben, az EMO szervezői bíznak abban, hogy a 2017-es hannoveri EMO jelentős lendületet ad az oly sokszor emlegetett Ipar 4.0 koncepció vagy a „Dolgok Internete” (IoT) alkalmazásának.

Megoldások és digitalizációhoz kapcsolódó technológia, valamint a termelékenységet növelő és állásidőt csökkentő hálózatba kapcsolás számos prezentációja, beleértve a nagyméretű adatelemző alkalmazásokat, állapot ellenőrzést, megelőző karbantartást és a kiterjesztett valóságot. „A szakértők a hálózatba kapcsolástól (networking) azt várják, hogy ugrásszerű előrelépés történik a termelékenység és a versenykésesség fokozása terén az összes ágazat felhasználói között” jelentette ki Christoph Miller a VDW vásárigazgatója a 2017. március 1-jén Nairobiban tartott EMO sajtókonferencián.

Az AXILE gyors ütemben végzett kutatásokat és vizsgálta mélyre hatóbban az Ipar 4.0 technológiát és a tervezett megbízhatósági technológiát, hogy az automatizáltsági szintet meghaladó fejlődést érhessen el, és ez az, ami sikeressé tette az új AXILE márka bemutatkozását a 2017-es TIMTOS kiállításon. A 2017-es EMO kiállításon, az AXILE tervei között szerepel, hogy a látogatók érdeklődését az új AXILE márka innovatív termékei és a csúcsteljesítményű Microcut márka felé terelje ezen a fontos világméretű kereskedelmi vásáron.

Az összes AXILE 3-tengelyes és 5-tengelyes gép nagy sebességű megmunkálásra készült és magában hordozza az Intelligens megmunkálási technológiát (SMT) és az AXILE Megbízhatósági Technológiát (ART), amivel nem csak biztosítani, hanem fejleszteni is tudja a kimagasló teljesítményt és magas szintű megbízhatóságot és megfelelhessen az Ipar 4.0 követelményeinek. Emellett, a nem rég frissített Microcut termékvonalban is megtalálható a fúrógéphez, nagy teljesítményű esztergához és 3-tengelyes megmunkáló központhoz készült, saját fejlesztésű konzol – amivel az M széria minden bizonnyal vonzza majd az ügyfelek tekintetét.

A kiállítás adatai:
EMO Hannover 2017
Időtartam: 2017. szeptember 18-23.
Hivatalos weboldal: http://www.emo-hannover.de/home

Az AXILE Machinery elérhetősége:
27-es csarnok, A46-os stand

Kiállított termékek:
– mozgatható, 5-tengelyes függőleges megmunkáló központ – AXILE G6 és G8
– c-típusú, 3-tengelyes függőleges megmunkáló központ – AXILE V5 és V6
– lineáris ágyvezetékkel szerelt függőleges megmunkáló központ – Microcut M1200
– ferdeágyas, nagy teljesítményű CNC eszterga – Microcut 117HT
– lineáris vezeték rendszerű, konzolos orsó – RAM-140L