A folyamatos fejlesztés és fejlődés révén a Buffalo Machinery a gyártói produktivitás fokozása érdekében modernizálta a G6 sorozatú, 5-tengelyes, öttengelyes megmunkálóközpontját. A Buffalo Machinery tovább növelte a G6 méretét és 3 különböző megmunkálási koncepciót fejlesztett ki az ipari igények kielégítésére: G6 Standard, G6 Compact a helymegtakarításhoz, G6 APC az automatizáláshoz és G6 MT a marási-esztergálási funkcióhoz.

A 15000 vagy 20000 fordulat 1/perc maximális fordulatszámú beépített orsóval, a G6 Standard típusú gép nagysebességű megmunkálást tesz lehetővé. 600 mm átmérőjű asztala van, akár 600 kg teherbírással. A G6 APC 2-, 6- és 10-palettás kivitelben rendelhető, illetve robot konfigurációval rendelkezik az önállóság és rugalmasság növelése érdekében. A G6 APC-nek hátsó adagoló rendszere van, ami lehetővé teszi a munkadarab adagolását és kirakodását megmunkálás közben, hogy csökkentse az állásidőt és növelje a megmunkálásra fordított időt. Ráadásul a gépbe egy 12-platformos FMS rendszer is beépíthető. Az FMS vezérlő maximális támogatást nyújt a kívánt gyártási rugalmasság elérésében. A munkaterület teljesen elérhető a munka előkészítéséhez, az önálló működéshez és a felügyelethez. Azok számára, akik a fémforgácsolási folyamatok egy lépésben történő integrálását keresik, és csökkenteni szeretnék a folyamat bonyolultságát és a befogási hibáját, a G6 MT típusú, 500 mm átmérőjű asztallal, 350 kg-es esztergálási és 500 kg-os marási kapacitású gép határozottan a legjobb választás.

Az AXILE G6 sorozat készen áll az ART rendszer integrálására, ami egyet jelent az Ipar 4.0 technológia megbízhatóságával kiszámíthatóságával és automatizálási funkcióval. Az AXILE G6 sorozat és az ART rendszer egy intelligens gyártórendszerbe integrálható, hogy váratlan leállás nélkül biztosítsa a folyamatos (24/7) automatikus működést.

Az AXILE G6 gépet és az ART rendszert a 2019-es EMO kiállítás, 27-es pavilonjának B63-as standján szeretnénk bemutatni. Kérjük, ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget és tekintse meg a modern gépeket és technológiát.