A TIMTOS és EMO kiállítást követően, az AXILE felső kategóriás termékvonala most már készen áll arra, hogy a kelet-közép európai piacon is bemutatkozzon. Az AXILE 2017 októberének végén mutatkozott be a MICROCUT Europe nyílt napon, mely bemutatkozást siker koronázta és pozitív visszajelzéseket kapott.

A MICROCUT Europe bemutatta a teljes AXILE termékpalettát, az 5-tengelyes G-szériát, és a 3-tengelyes V-szériát. Emellett az M sorozatú, MICROCUT függőleges megmunkáló központ is látható volt. Ez a 3 napos kiállítás több mint 150 látogatót vonzott, beleértve a forgalmazókat, végfelhasználókat és olyan potenciális ügyfeleket, akik az AXILE európai szervizközpontjába belépve jelentős érdeklődés mutatnak az AXILE rendkívül innovatív és új termékei iránt. A látogatók Horvátországból, Ausztriából, Szlovéniából, Bosznia-Hercegovinából, Macedóniából, Bulgáriából és Csehországból érkeztek, ami azt mutatja, hogy az AXILE Machinery egyértelmű egyre jelentősebb szerepet tölt be a kelet-közép európai országokban is!

A legújabb technológia Dr. Paul Chang bemutatásában

Željko Rankovic az AXILE erősségeiről beszél

Dr. Paul Chang, az AXILE Machinery vezérigazgatója a szeminárium megnyitóján az AXILE vezető technológiáját mutatta be, ahol szót ejtett az európai piacot érintő terveikről is. Az AXILE olyan innovatív funkciókat tartalmaz, mint például az Intelligens gyártástechnológia (SMT), az AXILE Megbízhatósági technológia (ART) és az Ipar 4.0 megoldások. Az AXILE olyan megmunkáló központokat készít, amik kiváló megmunkálási teljesítményt és magas szintű megbízhatóságot nyújtanak, amivel a váratlan állásidők csökkenthetők. A MICROCUT Europe vezetője, Željko Ranković az AXILE és a versenytársak összehasonlítására fókuszált, illetve bemutatta az AXILE pozícióját a régió piacán. Ez egy nagyszerű lehetőség volt arra, hogy az értékes partnereink számára bemutathassák az AXILE céljait és versenyképességét a felső kategóriás termékek piacán.

A G6 helyszíni bemutatása

Az ügyfelek a V5-ről beszélgetnek a személyzettel

A másik 2 nap jelentős részét a helyszíni bemutató töltötte ki, ahol az AXILE G6, G8, V5 és V6 mutatkozott be Heidenhain és Siemens vezérlő rendszerekkel, melynek keretein belül a látogatók mélyre hatóbban is megismerhették a megmunkálási funkciók előnyeit. A M800 és M1050 a MICROCUT bemutatón a népszerűségével, széles körű alkalmazhatóságával és tartozékaival mutatkozott be. Az M széria a piaci igények 90 %-át lefedi, és eleget tesz a különböző iparágak által támasztott követelményeknek is. A MICROCUT Europe nyílt napja nem csak elméleti elemzésre nyújtott lehetőséget, hanem a minőségi megmunkálási teljesítményt is bemutatta a látogatóknak. A MICROCUT Europe kiváló termékei és szolgáltatásai révén folyamatosan erős partneri kapcsolat kiépítésére törekszik a regionális ügyfelekkel.