A Buffalo 2018. január 9-én mutatta be csúcstechnológiás gépeit és technológiáját a kínai Yangzhou-ban. Az AXILE nagy sebességű és pontosságú 5 és 3 tengelyes megmunkáló központjainak bevezetése, valamint a Buffalo technológiai fejlesztései az Ipar 4.0-ban, nagy előrelépést jelentenek a kínai csúcstechnológiás piacon.

Az Ipar 4.0 elmélyítésével, illetve az információs és érzékelő technológiákkal felszerelt intelligens szerszámgépek a csúcskategóriás termékek fő irányvonalát képezik számtalan országban. Az Ipar 4.0 bevezetésével, a Buffalo hivatalosan is elindította csúcskategóriás AXILE márkáját, és bemutatta az intelligens megmunkálási technológia (SMT), illetve az AXILE megbízhatósági technológia (ART) alapvető megoldásait.

A Buffalo, a 2017-es TIMTOS kiállításon lebonyolított hivalatos debütálásával, és a hamarosan megrendezésre kerülő 2017-es EMO kiállításon való megjelenésével, már megszerezte a nemzetközi piac legjelentőségteljesebb ügyfeleinek elismerését. Ehhez nagyban hozzájárul az Ipar 4.0 technológia és gépeinek teljesítményében elért fejlesztéseivel.

A masszív szerkezetű AXILE gépek precíziós érzékelőikkel és valós idejű megfigyelési technológiájukkal garantálják erős teljesítményüket, és megbízható alkalmazásukat Ipar 4.0 környezetben. Az AXILE gépek nem csak a megmunkálás alatti termikus deformáció és a rezgés felügyelet valós idejű megfigyelésére képesek – mindezzel optimalizálva a minőséget és a termelékenységet -, hanem a megmunkálási pontosságot is biztosítják. Ezen felül, a valós idejű megfigyelő és elemző rendszerrel a gépek megbízhatósági menedzsmentje, energiatakarékos működése, karbantartásuk időpontjának előrejelzése, és a rugalmas gyártási terv is adott, valamint a váratlan gépleállást is megelőzhető.