A 2017-es tajpei nemzetközi szerszámgép kiállítás (TIMTOS) március 12-én sikeresen befejeződött.

Összesen 1.100 kiállító vett részt, hogy bemutathassa a legmodernebb technológiákat és termékeket. A hivatalos adatok szerint, a kiállítás 50.146 látogatót vonzott, amiből 7.339 külföldi vevő és ez 2.3 %-os növekedést jelent az előző évhez képest. Kína, Japán, Malajzia, Dél-Korea és Thaiföld volt ez első 5 olyan ország, ahonnan a legtöbb látogató érkezett. Az európai látogatók közül legtöbben Törökországból és Oroszországból érkeztek. A Tajvani Külkereskedelmi Képviselet (TAITRA) szerint, ez a kiállítás rekordokat döntött, mind a kiállítók, mind a standok, és a nem utolsó sorban megemlítendő tengerentúli látogatók számában is.

Az idei TIMTOS témája az „Ipar 4.0 és az intelligens megmunkálás” volt, ahol az intelligens megmunkálásba integrált információs technológiával ellátott szerszámgép sorozatok jelentek meg. A kiállított termékek az Ipar 4.0 által meghatározott trendet követik és megfelelnek az ipari fejlődés követelményeinek, bemutatva olyan termékek miatt, mint például a repülőgépgyártás és a gyógyászati ipar számára készült 5-tengelyes megmunkáló központok, automatizált gépészeti és gyártási megoldások, melyek célja az Ipar 4.0 megoldások biztosítása az intelligens gyártás és intelligens üzem számára, hogy kielégíthesse a nemzetközi vevők „mindent egy helyen” igényét.

timtos 2017

Az AXILE standja a 2017-es TIMTOS kiállításon

A kivételes intelligens megmunkálási technológia és a valós idejű gép megbízhatóság megfigyelési technológia hosszú távú fejlesztésével, az AXILE sikeresen fejlesztett ki olyan nagy sebességű szerszámgépeket, amik az Ipar 4.0 környezetben nagy megbízhatósággal alkalmazhatóak. Az AXILE meg is ragadta ezt a nagyszerű lehetőséget arra, hogy a piacra hivatalosan bevezesse az AXILE márkát és annak termékeit.

timtos-2017

AXILE G5 és G8

A kiállítás során 46 globális AXILE forgalmazó látogatta meg az AXILE standját üzleti megbeszélés céljából, ezen felül körülbelül 100 potenciális forgalmazót vonzott a AXILE standja, akik nagy érdeklődést mutattak az AXILE V széria (nagy sebességű függőleges megmunkáló központ) és G széria (nagy sebességű 5-tengelyes függőleges megmunkálóközpont) és versenyképes, legmodernebb technológia iránt. A saját fejlesztésű APP platformon keresztül működő, valós idejű gépmegbízhatóság ellenőrzés helyszíni bemutatója sikeresen szemléltette az AXILE kivételes felügyeleti megoldását és megbízhatóságon alapuló karbantartási technológiáját. Az AXILE innováció területén történt előre lépését számos résztvevő elismerte. A piacon újdonságként megjelenő MICROCUT LD-65 (iker orsós, egy revolverfejes, ferdeágyas eszterga) is kiállításra került a standon, ami egy nagyszerű lehetőség azoknak a látogatóknak a számára, akik nagy teljesítményű esztergákban gondolkodnak.

timtos-2017

AXILE V5

Érdemes megemlíteni, hogy a AXILE már a kiállítás legelején nagyszerűen indult el azzal, ahogyan az első benyomásokat keltette a látogatókban. A látogatók bármelyik irányból is érkeznek, azonnal feltűnnek a kiállító csarnok oldalán, a főbejáratnál, a taxi- és buszmegállók mentén elhelyezett óriási és fényes AXILE plakátok, amik az AXILE különlegességét hirdetik. Az AXILE a helyszínen is mindenki tekintetét vonzotta, majd a közönséget magával ragadta a bemutatón tartott nagyszerű beszéd.

Az AXILE gépek sikeres globális megjelenésével a AXILE meggyőződött arról, hogy a vállalat a helyes úton halad. Az AXILE a folyamatos innovációval és az ügyfél elégedettségi szint javításával, a maximális előnyök elérése törekszik.