Megjelent az AXILE márka 3 és 5 tengelyes, Ipar 4.0 technológiával készült termékeket lefedő palettája.

Augusztus 25-én az AXILE egészségügyi szemináriumot tartott. Az egészséges munkahelyek népszerűsítésére, az AXILE Machinery 2014 óta szervez egészségügyi szemináriumokat. 2017-ben az AXILE Machinery ismét meghívta Yo-Jen Chen higiéniai szakembert a Kínai Egészségügyi és Jóléti Minisztériumból, hogy bemutatót tartson a dohányzás okozta veszélyek megelőzéséről és a tüdőgondozásról.

Az AXILE Machinery 1997-ben az alkalmazottai számára az irodákban és az üzemekben is megtiltotta a dohányzást. Így természetesen az AXILE Machinery megfelel a 2009-ben kiadott nemdohányzók védelmében alkotott törvényeknek, ami egyértelműen meghatározza, hogy tilos a dohányzás minden olyan közös helyiségben, ahol 3 főnél több személy tartózkodik.

Az AXILE Machinery 2014 átvehette az „Egészséges munkahely” tanúsítványt a Kínai Egészségügyi és Jóléti Minisztériumtól. A dohányzás okozta kockázatok megelőzése mellett, Ms. Chen bevezette a résztvevőket a tüdőgondozás alapjaiba, bemutatta az egyszerűen elvégezhető szájüregi vizsgálatot, illetve kitért arra is, hogy miként kell a megfelelő védőmaszkot kiválasztani és viselni. A szájüreg vizsgálata nagyon fontos, Ms. Chen már az előadás közben be tudta mutatni, hogy már az egyetemistáknál is jelentkezhetnek a szájhigiéniai problémák, ugyanis a szeminárium alatt demonstrált szájüreg vizsgálatoknál javasolta az ott szúrópróba szerűen kiválasztott egyetemistának, hogy az előadást követően látogassa meg kezelőorvosát. Ms. Chen kiváló humorérzékkel rendelkezik és az előadáson sokat lehetett nevetni; ráadásul az összes dolgozó mélyre ható ismereteket szerezhetett a védőmaszk kiválasztásával és a tüdőgondozással kapcsolatban.

egeszsegugyi-szeminarium