IPAR 4.0 és SMART funkciók

Intelligens megmunkálási technológiák

Intelligens diagnosztikai rendszer

Digitalizált Intelligens Automatizálás

Intelligens megmunkálási technológiák

Intelligens diagnosztikai rendszer

Digitalizált Intelligens Automatizálás

IPAR 4.0

Az AXILE fejlesztései során fő szempontként mindig azt helyezte előtérbe, hogy gépei megbízhatóan működjenek, maximális rendelkezésre állási idő mellett. Jól tudjuk ugyanis, a legtöbb gyártó nem engedheti meg magának, hogy gépei hosszú időre kiessenek a termelésből.

Az Ipar 4.0 kompatibilitásnak és a saját fejlesztésű technológiai újításoknak köszönhetően a gyártók és a felhasználók már egyaránt hozzáférnek a gyártáshoz kapcsolódó adatokhoz, melyek nem csak a gép szintjén fontosak, hanem az egész termelésirányítási rendszer szerves részét képezik.

Az intelligens funkciók lehetővé teszik a gép és a komponensek állapotának figyelését és előrejelzések készítését, mely kulcsfontosságú a megelőző karbantartás bevezetéséhez. A gyártók korábban a nem tervezett leállások miatt inkább a szükségesnél több gépet terveztek a gyártásba, mely azonban alacsony kihasználtsági szinthez vezetett. Az AXILE high-tech kategóriás megmunkálóközpontjai és saját fejlesztésű technológiai megoldásai ezeket a problémákat szüntetik meg, csökkentve a költségeket, növelve a termelékenységet és ezzel összességében a vállalkozás versenyképességét.

KÉRDÉSE MERÜLT FEL?

További információkért forduljon ügyfélszolgálati kollégáinkhoz!