axile v7 megmunkálóközpont

AXILE megmunkálóközpontok

axile-g6 megmunkálóközpont

AXILE megmunkálóközpontok

Megmunkálóközpont típusaink

Kínálatunkat nagy sebességű, 3 és 5 tengelyes technológián alapuló magas szintű termelékenységet biztosító géptípusok képezik, melyekhez versenyképes áron juthat hozzá. Gépeink rövidebb megmunkálási időt biztosítanak, amely jelentős energia-megtakarítást eredményez.

Gépeink szabványos, csúcstechnológiájú tervezéssel és világvezető gyártók alkatrészeiből készülnek, mely a legkiválóbb minőséget és megbízhatóságot, valamint a pótalkatrészek helyi elérhetőségét teszi lehetővé. Az AXILE által szabadalmaztatott SMT (Smart Machining Technology – Intelligens Megmunkálási Technológia) technológiával rendkívül magas szintű pontosság érhető el. Az Industrie 4.0 ipari szabványnak köszönhetően pedig a megbízhatóság javul, a tervezett gépkarbantartás lerövidül, és a meghibásodások között átlagosan eltelt idő (MTBF) oly mértékben csökken, hogy a költségek és az állásidők alacsony szinten tarthatóak.

Az AXILE megmunkálóközpont gyártás az Axile Beta létesítményben zajlik, mely a tajvani Taichung városban található vezető technológiai gyártó vállalatok egyike. Taichung a szerszámgép gyártó vállalatok legnagyobb közösségének ad helyet a világon, a rendelkezésre álló szakmunkaerő volumennek köszönhetően. Az alkatrész ellátási lánc is messze sokkal hatékonyabb, mint bármely más országban. Az AXILE az egyetlen olyan tajvani vállalat, ahol a gépek kialakítását ANSYS szimulációval, statikus és dinamikus modellen keresztül tesztelik, a megbízható termékek gyártása érdekében.

A gépek technológiai adottságairól az Ipar 4.0 és Smart funkciók menüpontban tájékozódhat részletesebben, termékcsoportjainkról és gépeinkről pedig az alábbi menüpontokra kattintva tudhat meg többet: