Portál típusú
5 tengelyes megmunkálóközpontok

Portál típusú
5 tengelyes
megmunkálóközpontok

AXILE DC Széria

A DC széria 2019-ben debütált első típusa az AXILE DC12 portál típusú 5 tengelyes megmunkálóközpont. Ez a géptípus rendkívül igénybe vevő, nagy sebességű megmunkálásokra lett kifejlesztve. Ezzel a géppel nagy és nehéz munkadarabok pontos megmunkálására, komplex kontúrozására van lehetőség, ezért elsősorban a repülőipar, valamint a szerszám- és formagyártás számára ideális választás. A nagy átmérőjű körasztal 2,5 tonnás terhelhetőséggel, illetve az öntöttvas gépágy gondoskodnak arról, hogy a gép a legnagyobb munkadarabokkal is könnyedén megbírkózzon.

A DC12 egyik fontosabb jellegzetessége, hogy automata egyensúly kompenzációs rendszerrel (SCBS) rendelkezik, mely nagyban hozzájárul a gép stabilitásának növeléséhez. Ez a géptípus emellett HSK-A63-as orsóval percenkénti 20.000 fordulatos teljesítményre képes. Megrendelhető azonban HSK-A100-as orsóval is, mely 16.000 fordulat/perces teljesítménnyel bír, valamint keményebb anyagok nagy nyomatékú marására is képes. A DC12 alapfelszereltségébe tartozik az automata palettacserélő rendszer, a 90 férőhelyes szerszámtár, az orsón keresztüli hűtés és a forgácskihordó, továbbá még számos hasznos, opcionális tartozékkal egészíthető ki.

Bővebb információért, a gép pontos műszaki jellemzőiért kattintson az alább található DC12 gombra, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.