Újból gratulálunk a Buffalo Machinery-nek, mely vállalat innovatív módon fejlesztette ki az „Ipar 4.0-hoz illeszkedő, automatizált és intelligens 5-tengelyes megmunkálóközpontot” és ezzel szeptember 27-én, a Tajpeji Világkereskedelmi Központban elnyerte a Tajvani Gazdasági Minisztérium, KKV Innovációs Intézetének 25. Tajvani KKV innovációs díját.

A Tajvani Gazdasági Minisztérium KKV Innovációs Intézete 1993 óta ítéli oda az innovációs díjat. A kitüntetés célja, hogy ösztönözze az innovatív kutatást és fejlesztést az olyan tajvani kkv-k esetében, amelyek szervezett és szisztematikus megközelítést alkalmaznak az önkutatás terén, számszerű eredményeket tudnak felmutatni, ami a bevételben vagy a tömeggyártásban is megjelenik. Az innovációs díj elsősorban olyan innovatív termékeket, technológiákat, folyamatokat, eljárásokat, szolgáltatásokat foglal magában, amelyeket a pályázó saját maga fejlesztett ki és ezek végül kereskedelmi forgalomba hozott termékként vagy sorozatgyártású projektekként jelennek meg.

A Buffalo az Ipar 4.0 technológiai fejlesztésre fókuszál és évek óta folyamatosan csúcsminőségű termelést biztosít. Az „Ipar 4.0-hoz illeszkedő, automatizált és intelligens 5-tengelyes megmunkálóközpont”, mint díjnyertes termék, nemcsak a megmunkálási pontosságot valamint energia- és költséghatékonyságot biztosító, csúcsminőségű, nagy pontosságú, 5-tengelyes egyidejű megmunkálási technológiával és szabadalmaztatott intelligens megmunkálási technológiával (SMT) van felszerelve, hanem az ART Ipar 4.0 és AXILE megbízhatósági technológia a valós idejű megfigyelési technológia és az elemzett gépállapot adatok lehetővé teszik a felhasználók számára a gépadatok valós idejű elérését és a hibadiagnosztikát. Egy könnyen kezelhető és hozzáférhető kezelőplatformon keresztül a felhasználók prediktív karbantartást ütemezhetnek be és hatékony irányítási adatokat nyerhetnek ki, a jobb stratégia kidolgozása érdekében. Ugyanakkor, a szervezet az intelligens ERP-hez kapcsolódva biztosítja az alkatrészek és fogyóeszközök időben történő kiszállítását, ezért a gyártósor a hét minden napján, 24 órában teljesen automatizált működéssel, nulla állásidőt képes elérni, tovább növelve ezzel a vállalati bevételt.

Az innovatív kutatási és fejlesztési erőfeszítések megtisztelő elismerésével, mint mindig, a Buffalo elkötelezi magát az Ipar 4.0 technológia fejlesztésének és alkalmazásának, valamint a csúcskategóriás CNC gépek optimalizálásának küldetése iránt, hogy maximális profitot nyújtson az ügyfelek számára.