Szerviz

Miben különbözünk a többiektől?

Az Axile gépek egyik nagy erőssége, hogy olyan alkatrészekből állnak, melyek az Ipar 4.0 lehetőségeinek kiaknázására készültek. Felhasználói igény esetén az Axile gépek teljes Ipar 4.0 technológiával rendelhetőek. Ez a technológia több mint 100 gépben elhelyezett érzékelőt integrál egy szabadalmaztatott fekete doboz és algoritmus révén, amely akár az interneten keresztül a felhasználói, vagy gyári kiszolgálóra küldi a szükséges információkat. Ez a kommunikáció lehetővé‚ teszi a távoli gépdiagnosztikát (minden fontosabb gépelem állapotának a kontrollját), frissítések elvégzését, és a teljes felhasználói prediktív karbantartását.

Ugyanúgy, a kiterjedt karbantartási eljárás bázisnak köszönhetően felhasználóbarát (előre jelzett termelés leállással járó) javítások is elvégezhetők. Pótalkatrészeinket Tajvanon lévő alkatrészbázisból készítik 24-72 órás szállításra. Az Ipar 4.0 technológia megakadályozza a váratlan leállásokat, ezért a legtöbb állásidő előre látható.

Axile tanúsítja az európai regionális szerződéses szervizközpontokat, ideértve a saját házon belüli szolgáltatási technológiákat is, így elkerülve a gyári szerviz költséges kiszállási javításait. Ez azt is lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a jótállási támogatási szintet anélkül, hogy a legtöbb szerszámgép vásárlásnál felmerült költségeket megfizetné.
Az emelt szintű szerviztámogatás esetén telefonos vagy videokonferencia útján kapcsolatba tud lépni a szakértő tanácsadókkal ezáltal időt megtakarítva jut támogatáshoz, elkerülve a költségek növekedését.

Az Axile Technológia páratlan az iparban. A legmagasabb minőségű orsókat és 5 tengelyes alkatrészeket használjuk a német Kessler által gyártva. Vezérlési kínálatunknak a Siemens és a Heidenhain jelentős részét képezi, melynek mi vagyunk a világ 6. legnagyobb gépépítő fogyasztója. Egyéb fontos alkatrészeink mindegyike európai gyártású és teljes mértékben megfelel a CE-nek. Telepített és használatban lévő‹ gépbázisunk a világ minden részén hatalmas, ideértve Európát, Kínát, Oroszországot, Koreát és a Távol-Keletet is.