Májusban a Buffalo ismét abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Kínai Minőségbiztosítási Társaság meghívta egy elsősorban vállalatok tulajdonosainak rendezett fórumra, hogy ossza meg minőségügyi működésével kapcsolatos tapasztalatait.

Gépipar, gyártás és orvostudomány profilú vállalatok vezetői, valamint a Nemzeti Changhua Oktatási Egyetem professzorai, és a Kínai Minőségbiztosítási Társaság tagjai jelentek meg ezen a rendezvényen.

Mr. Andy Lin, a Buffalo Termelési Osztályának alelnöke, mint az esemény kiemelt előadója, a nyitó beszédében megemlítette a Buffalo sikereit, miszerint a TQM-re fektetett hangsúllyal vált lehetővé, hogy az Ipar 4.0 elkészüljön, mely egyesíti a technológiát, a szervizt és a minőséget. Mr. Lin elmagyarázta, hogyan lehet díjakat megpályázni, és hogy miért fontos mindezek előtt, hogy a vállalatok belső minőség ellenőrzést végezzenek. A TQM folyamatainak, illetve a különféle minőségügyi tevékenységek és technikák alkalmazásainak bemutatása mellett, kifejtette a belső kommunikációs és működési politikával kapcsolatos tapasztalatait is, melyek túlmutatnak a menedzsment elméletén. A Buffalo bízik abban, hogy saját tapasztalatainak és perspektíváinak megosztásával hozzásegíthet minél több kkv-t ahhoz, hogy a belső minőségügyi tevékenység fontosságának felismerésével elérjék az általános versenyképességet saját területeiken.