A tovább erősödéshez ebben a kiélezett versenyhelyzetben levő és gyorsan változó környezetben, az AXILE Machinery a TTQS (Tehetségen alapuló minőségirányítási rendszer) átültetése mellett döntött, a tehetség alapú menedzsment javítása érdekében. A cél, átalakítani, azt a hagyományos koncepciót, amiben a tehetségek képzése egyfajta „ráfordítás” az „elit befektetés” érdekében, hogy a későbbiekben ez az „elit” lehessen a legfontosabb érték a vállalatban. Ennek előnye az, hogy növeli a vállalat elit értékét és javítja a humán erőforrás rendszert, miközben az üzleti kilátások is teljesíthetővé válnak.

Az AXILE Machinery 2017 márciusában kezdte el a TTQS-t alkalmazni, a Kínai Munkaügyi Minisztérium, Munkaerő-fejlesztési Ügynökség segítségével. A TTQS rendszer a Tervezés-Kialakítás,-Cselekvés-Áttekintés-Kibocsátás ciklusát veszi át, és ezzel az 5 fő irányítási folyamattal lehetővé válik a humán erőforrás fejlesztése.

A tehetségképzés hatékonysága igazán a „Tehetségen alapú minőségirányítási rendszer” alkalmazását követően érzékelhető a munkában. Az AXILE Machinery 2017. októberében a Kínai Munkaügyi Minisztérium, Munkaerő-fejlesztési Ügynökségétől megkapta a TTQS tanúsítványt. A TTQS nem csak jobb HR teljesítményt nyújt, hanem javítja az AXILE Machinery tehetségképzési rendszerét is. AXILE követi a zsűri utasítását és úgy véli, „a tehetségképzés drága, de ha nem lenne ilyen képzés, akkor sokkal nagyobb árat kellene fizetni”. Az AXILE Machinery jelenlegi célja, hogy teljes mértékben aktiválja az L1-L4 jelentéseket és a dolgozók hatékonysága a tehetségképzést követően képes javítani a munkaképességen, hogy fokozható legyen a gyártás és növelhető legyen a versenyképesség a globális piacon.